Bedrijfsgeschiedenis

  Bedrijfsgeschiedenisbedrijfsgeschiedenis

  Onsr bedrijfsgeschiedenis.

 • 1984

  Het begon als een hobby

  Begin jaren tachtig maakten wij vanuit huis kennis met de satellietwereld. We opereerden destijds met een schotel van 2.40 (diameter), waarmee je slechts een aantal analoge buitenlandse zenders kon ontvangen. In deze tijd was er voor de Nederlandse kijker weinig keuzemogelijkheid wat betreft televisieontvangst.

 • 1985

  Betaalde Televisie

  Een jaar later ontstond een nieuw fenomeen: betaaltelevisie. Mensen moesten vanaf dit moment een abonnement afsluiten om naar bepaalde zenders te kunnen kijken. Op deze betaal televisie zenders werden vooral speelfilms en series uitgezonden.

 • 1987

  Mond op mond reclame

  De diensten rondom satelliettelevisie werden populairder en al snel werd met name door mond-op-mond-reclame onze werkruimte te klein. Dit jaar hebben we van onze hobby ons werk gemaakt en zijn we een winkel begonnen in Rotterdam.

 • 2003

  Samenwerking

  In 2003 was er grote aandacht voor FTA-zenders. En met de groeiende aandacht voor zenders, ontstond ook een groeiende aandacht voor FTA-ontvangers. Door een samenwerking aan te gaan met verschillende ontvanger-fabrikanten, zoals bijvoorbeeld Dream Multimedia, is het assortiment in onze winkel dit jaar enorm uitgebreid.

 • 2006

  Nieuw Adres

  In 2006 verhuisden we naar een populairder adres: de Jonker Fransstraat. Op deze manier zouden klanten ons nog beter kunnen vinden, en zouden we niet alleen bereikbaar voor wie ons kende. Bereikbaarheid was één van onze key-pointers, en nog steeds.

 • 2009

  HDTV

  Het Belgische bedrijf Euro1080 startte op 1 januari 2004 met de eerste hdtv-satellietuitzendingen (DVB-S). Later dat jaar begonnen de Duitse satellietkanalen Sat.1 en Pro7 uit te zenden in hdtv-uitzendingen.

  Pas in 2009 startten veel omroepen in Nederland uit te zenden in HD-formaat. Omdat we het belangrijk vinden om altijd aan de vraag te (blijven) voldoen, zijn we dit jaar begonnen met de verkoop van HD-ontvangers.

 • 2015

  Frisse Wind

  Met de opkomst van nieuwe technologieën zoals 4K en UltraHD, was het tijd voor vernieuwing van alle apparaten in het winkel. Computers, demo-ontvangers, opslagsystemen en nog veel meer apparaten zijn dit jaar vernieuwd met de meest geavanceerde versies. Uiteraard updaten we vanaf dit moment constant onze producten. Als we denken dat het toegevoegde waarde heeft voor onze klanten.