Joyne – de nieuwe Nederlandse Provider

Joyne is de nieuwe Nederlandse provider voor digitale radio en televisie via de satelliet. Met beide benen op de grond klanten helpen, dat is onze doelstelling en daarin willen wij uitblinken.

Joyne maakt zenderaanbod bekend

NPO  1 NPO 2 NPO 3 RTL 4 RTL 5 RTL 7 RTL 8 RTL Z SBS6 SBS9
Net5 Veronica Comedy Central Spike Discovery Eurosport 1 HD Xite Omroep Fryslân TV Noord TV Drenthe
TV Flevoland TV Zeeland TV Oost TV Limburg TV Brabant TV Gelderland TV Noord-Holland TV West TV Rijnmond TV Utrecht

Joyne gaat flexibele aanbieden

Joyne komt met flexibele abonnementen je kunt al een abonnement nemen van een maand erg handig voor als je op vakantie gaat of moet werken voor een korte termijn in het buitenland .De abonnement  vormen en prijzen van Joyne staan hier onder vermeld .

JOYNE Basis                                                                JOYNE Travel Lite

1 maand € 40,00 €                                                      1 maand € 30,00 €
3 maanden € 30,00                                                     3 maanden € 20,00
6 maanden € 25,00                                                     6 maanden € 15,00
12 maanden € 22,00                                                  12 maanden € 13,00

Basisabonnement

Het basisabonnement van Joyne heeft een vanafprijs van 22 euro. Naast de dertig bovenstaande zenders van het Travel Lite-abonnement worden in dit uitgebreidere abonnement ook de zenders Nickelodeon, Discovery ID, Eurosport 2, TLC, MTV. TV Oranje, Schlager TV, Nashville TV, 192TV, Eén, Canvas, Ketnet, History. National Geographic Channel, 24Kitchen, Family7, FOX, FOX Sports Eredivisie1, FOX Sports Eredivisie 3 en FOX Sports Eredivisie 5 doorgegeven.

Basis Plus-abonnement

Joyne brengt op korte termijn meer informatie openbaar over een nieuwe abonnementsvorm die de naam Basis Plus-abonnement draagt. Rolf Edens, CTO van Joyne omschrijft dit abonnement als kers op de taart binnen het zenderaanbod van de nieuwe aanbieder. In ieder geval de erotiekzenders Dusk, Secret Circle en Meiden van Holland Hard en de Crime and Investigation zijn onderdeel van dit abonnement. Het zenderaanbod van het Basis Plus-abonnement wordt echter nog groter. De prijsstelling van deze derde abonnementsvorm maakt Joyne bij de officiële presentatie bekend.

Radiozenders

Joyne gaat niet alleen tv- maar ook radiozenders aanbieden. Alle radiozenders zijn in het Travel Lite-abonnement ondergebracht. Het zijn de radiozenders NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4. NPO Radio 5, RADIONL, 100%NL, Sky Radio, Radio 538 en Radio Veronica. Opvallend is dat vooralsnog Radio 10 van Talpa Radio niet in het voorlopige zenderoverzicht van Joyne is opgenomen.

Transponders

Ze zijn begonnen met testuitzendingen op twee transponders op de Eutelsat 9B-satelliet. De uitzendfrequenties zijn 11.747 GHz H en 12.083 GHz V. De uitzendparameters van beide transponders zijn 27500 – DVB-S2 – 8PSK. Joyne heeft echter bij satellietbedrijf Eutelsat een optie op extra transponderruimte met een gezamenlijke bandbreedte van rond de 100 Mbit/s. De nu bij de testuitzendingen gebruikte transponders zenden nog niet op vol vermogen uit. Bij het officiële begin van Joyne zal dit wel het geval zijn.

Conax Contego

Het zenderaanbod is gecodeerd met de Conax Contego-beveiliging. Voor het bekijken is een Conax CI+ module met virtuele smartcard nodig. Er wordt geen losse smartcards gebruikt. Wel zegt de aanbieder dat iedere HD-satellietontvanger. Met CI-slot gebruikt kan worden in combinatie met de benodigde CI+ module. Deze is in de loop van volgende week bij Joyne-dealers verkrijgbaar. De adviesprijs is 99 euro.