Onze Partners

demo

Onze Partners

Waar dat meerwaarde voor u oplevert, werken wij samen met partners. Wij zijn gecertificeerd partner van alle belangrijke aanbieders van producten en oplossingen op het gebied van satelliet tv.

 • Astra

  SES Astra is een commerciële satellietexploitant in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Betzdorf (Luxemburg) en is onderdeel van SES S.A.

 • canaldigitaal

  CanalDigitaal is een aanbieder van satelliettelevisie via het satellietnetwerk van SES Astra. Het bedrijf richt zich specifiek op de Nederlandse markt.

 • TV Vlaanderen

  TV VLAANDEREN is een aanbieder van digitale satelliettelevisie in België. Het is de Vlaamse tegenhanger van de Waalse aanbieder TéléSAT en de Nederlandse aanbieder CanalDigitaal. Het is via het in Luxemburg gevestigde M7 Group S.A. eigendom van het Nederlandse CDS Coöperatieve U.A. te Hilversum.

 • Sky plc

  Sky plc, voorheen bekend als British Sky Broadcasting (BSkyB), is een Brits satelliettelevisienetwerk, dat beheerder is van het populairste abonnementstelevisiesysteem in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het bedrijf produceert daarnaast ook nog televisieprogramma's en beheert televisiezenders. British Sky is ontstaan uit een fusie tussen Sky Television en British Satellite Broadcasting in 1990.

 • Dream Multimedia

  De Dreambox is een door de Duitse firma Dream Multimedia gefabriceerde ontvanger van digitale televisie en radio. Dit kan via satellietzenders DVB-S en DVB-S2, via de kabelaansluiting DVB-C of via de lucht DVB-T en DVB-T2.

 • Vu+

  De Vu+ (VuPlus), is een reeks van Linux-aangedreven DVB satelliet ontvangers, geproduceerd door Koreaanse multimedia merk Ceru Company. Tegenwoordig zijn alle Vu+ set-top boxen zijn MIPS-aangedreven en gebruikt Enigma2 beeld gebaseerde software als firmware.

 • Digiturk

  Digiturk is een televisie provider in Turkije. Het meeste zenders staan op deze platform, met satelliet maar ook met Digiturk Play(internet TV).