CAI Installatiescai installaties

Wat is Cai ?

Centrale Antenne-Inrichtingen voor kabel televisie ( Ziggo , Upc , Caiway) die televisie aan bied via de kabel netwerk. Niet alle huizen of bedrijven hebben een  Cai aansluiting of CAI installaties. In dat geval zou de bewoner nieuwe kabel moeten laten aanleggen. In de meeste gevallen is dat heel erg duur dus kiezen ze voor digitenne of satelliet ontvangst.

 

Slecht beeld!

In de meeste gevallen als de TV slecht of brekend beeld heeft het betekend dat er te weinig signaal aan binnen komt of soms wel te veel. Het is dus heel erg belangrijk dat je de Cai signaal goed moet meten en niet gelijk een versterker er tussen aansluiten.Wij raden eerst aan om uw Cai connectors en kabels eerst goed te controleren.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen voor u Cai installatie aanleggen of verhelpen van storingen bij u thuis, werkruimte, kantoor, hotel of fitnessruimtes. Wij hebben jarenlange ervaring met aanleggen van coax kabels, het maken van Cai netwerken en verdeelpunten van een tot honderden TV’s. wij meten alle kabels nauwkeurig zo dat elke tv voldoende signaal ontvangst heeft.Cai installaties moeten nauwkeurig berekend en uitgetekend worden voor een optimale ontvangst op uw digitale tv of decoder.Voor onze Cai installaties gebruiken wij alleen kabel keur merken o.a Hirschman ,Teleste .