Sat-Center Rotterdam

TVRO Marine

TVRO staat voor "Televisie Ontvangst Alleen

Het is een systeem dat gebruikt wordt om televisiesignalen te ontvangen via satellietuitzendingen. TVRO-systemen zijn ontworpen om alleen signalen te ontvangen, niet om ze terug te sturen naar de satelliet, zoals bijvoorbeeld bij interactieve diensten het geval is. Deze systemen worden vaak gebruikt op schepen, jachten en in afgelegen gebieden waar andere vormen van televisieontvangst mogelijk niet beschikbaar zijn. Met een TVRO-systeem kunnen gebruikers verschillende satellietzenders ontvangen en bekijken.

Innovatieve IPTV-systemen aan Boord: De Toekomst van Entertainment op Zee

TV-ENTERTAINMENT AAN BOORD

Als we denken aan moderne technologieën die ons leven veranderen, denken we vaak aan slimme apparaten in huis, geavanceerde mobiele telefoons en supersnelle internetverbindingen. Maar wat gebeurt er als we deze technologieën naar de zee brengen? Welkom aan boord van de toekomst van entertainment op zee – IPTV-systemen in boten.

IPTV, of Internet Protocol Television, is een revolutionaire technologie die televisiediensten levert via internetprotocollen in plaats van traditionele satelliet- of kabelsignalen. Deze technologie heeft de manier waarop we televisie kijken thuis al veranderd, maar nu begint het ook de maritieme industrie te veroveren.

Waarom IPTV op zee? Laten we eens kijken naar enkele voordelen van deze technologie in de maritieme context:

1. Toegang tot Content: Met IPTV-systemen aan boord hebben passagiers en bemanning toegang tot een breed scala aan content, waaronder live tv-kanalen, video on demand (VOD), en zelfs interactieve diensten. Of je nu op een cruise bent of een vrachtschip bemant, er is altijd iets te zien dat bij je smaak past.

2. Flexibiliteit en Personalisatie: IPTV-systemen bieden flexibiliteit en personalisatie die voorheen ondenkbaar waren op zee. Passagiers kunnen kiezen uit verschillende talen, ondertitelopties en zelfs hun eigen kanaallijsten samenstellen. Hierdoor kunnen ze genieten van een op maat gemaakte kijkervaring, waar ze zich ook bevinden.

3. Kostenbesparing: Voor scheepseigenaren en exploitanten kunnen IPTV-systemen kosteneffectief zijn op lange termijn. In vergelijking met traditionele satellietdiensten kunnen IPTV-oplossingen lagere operationele kosten met zich meebrengen, vooral als het gaat om onderhoud en bandbreedtebeheer.

4. Geavanceerde Functionaliteit: IPTV-systemen kunnen ook geavanceerde functionaliteiten bieden, zoals het integreren van informatieve content over de reis, weerupdates, kaarten en zelfs reserveringssystemen voor restaurants en excursies. Dit verhoogt niet alleen het entertainmentniveau aan boord, maar verbetert ook de algehele ervaring voor passagiers.

 

 

 

Klanttevredenheid


Altijd online


Kwaliteitsgarantie

Bewezen Expertise:


SATCENTER

Het eenvoudige Marine Satelliet TV Systeem voor bemanning en gasten

Ontdek de voordelen van een aan boord TVRO (Televisie Ontvangst Alleen) systeem voor uw bemanning en gasten tijdens lange reizen of tijdens het voor anker liggen. Met TVRO aan boord van uw schip, tramper, offshore vaartuig of superjacht verbetert u de welzijn van uw bemanning, houdt u hen op de hoogte van de buitenwereld en draagt u bij aan hun algehele welzijn aan boord.

Houd er rekening mee dat TVRO-systemen alleen televisiesignalen ontvangen. Voor tweewegcommunicatie, zoals internetgebruik of gegevensoverdracht, is een apart systeem zoals VSAT, Starlink of andere maritieme connectiviteit nodig.

Met een TVRO-systeem kunt u wereldwijde satelliettelevisie-uitzendingen ontvangen, waaronder sport, films, nieuws en culturele programma’s. Ontdek de mogelijkheden van satelliettelevisie aan boord.