Sat-Center Rotterdam

OVER ONS

OVER ONS

Welkom bij Satcenter, uw vooruitstrevende partner in maritieme satellietinstallaties, inclusief VSAT Starlink en gerelateerde diensten. Bij Satcenter is het onze missie om uw vertrouwde keuze te zijn voor het installeren en onderhouden van geavanceerde satellietcommunicatiesystemen die specifiek zijn ontworpen voor maritieme toepassingen.

 

Ons team van ervaren professionals zijn gecertificeerde installateurs van toonaangevende merken zoals Intellian, KVH, SeaTel en Cobham. Dit betekent dat we hoogwaardige installaties kunnen leveren die voldoen aan de meest veeleisende normen en specificaties in de industrie. Of het nu gaat om een nieuwe installatie, een upgrade of onderhoud, bij Satcenter kunt u rekenen op expertise van topkwaliteit.

 

Wat Satcenter onderscheidt, is onze ongeëvenaarde service. We begrijpen dat maritieme communicatie essentieel is voor uw bedrijfsvoering, daarom streven we ernaar om uw installaties snel en efficiënt operationeel te maken, waar uw schip zich ook bevindt. Ons team staat klaar om u te ondersteunen, 24/7, waar ter wereld u ook bent.

 

Als uw toegewijde partner bieden we wereldwijde service aan. Onze uitgebreide ervaring in de maritieme sector stelt ons in staat om uw unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Of het nu gaat om een kleine vissersboot of een groot containerschip, bij Satcenter geloven we in het leveren van oplossingen die u helpen om verbonden te blijven en uw operaties soepel te laten verlopen, waar ter wereld u ook vaart.

 

Bij Satcenter streven we voortdurend naar excellentie. Wij geloven in het bieden van de hoogste kwaliteit, service en ondersteuning in de branche. U kunt erop vertrouwen dat we ons inzetten om aan uw behoeften te voldoen en u te helpen succesvol te zijn in uw maritieme activiteiten.

Onze Missie

Onze visie

Bij Satcenter streven we naar een toekomst waarin maritieme communicatie naadloos, betrouwbaar en wereldwijd toegankelijk is. We streven ernaar om de voorkeurspartner te zijn voor klanten over de hele wereld, door innovatieve satellietcommunicatieoplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Onze visie omvat het bevorderen van connectiviteit op zee, het ondersteunen van veilige en efficiënte maritieme operaties, en het empoweren van onze klanten met betrouwbare communicatiemiddelen, waar ze ook varen. Met een toewijding aan excellentie en voortdurende innovatie streven we ernaar om de norm te stellen voor maritieme satellietcommunicatie en om een positieve impact te hebben op de wereldwijde maritieme industrie.

ONS Team

Maak kennis met een professioneel team

Recep Arabaci is onze Algemeen Directeur. Hij is verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de operationele activiteiten binnen het bedrijf.

 

RECEP ARABACI

Algemeen Directeur

Kadir Arabaci is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Hij is deskundig op het gebied van ontvangers en satellietsystemen. Hij is tevens aanspreekpunt tijdens offshore- en bedrijfsklussen.

KADIR ARABACI

Operationeel Directeur

Esvet Arabaci is gecertificeerd installateur. Hij is verantwoordelijk voor de installatie van schotelantennes en satellietsystemen bij zowel particulieren als bedrijven.

ESVET ARABACI

Installatie-adviseur
Onze Partners

Onze Partners

SES Astra

SES Astra is een commerciële satellietexploitant in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Betzdorf (Luxemburg) en is onderdeel van SES S.A.

Digiturk

Digiturk is een televisie provider in Turkije. Het meeste zenders staan op deze platform, met satelliet maar ook met Digiturk Play(internet TV).

Canaldigitaal

CanalDigitaal is een aanbieder van satelliettelevisie via het satellietnetwerk van SES Astra. Het bedrijf richt zich specifiek op de Nederlandse markt.

Vu+

De Vu+ (VuPlus), is een reeks van Linux-aangedreven DVB satelliet ontvangers, geproduceerd door Koreaanse multimedia merk Ceru Company. Tegenwoordig zijn alle Vu+ set-top boxen zijn MIPS-aangedreven en gebruikt Enigma2 beeld gebaseerde software als firmware.

Sky plc

Sky plc, voorheen bekend als British Sky Broadcasting (BSkyB), is een Brits satelliettelevisienetwerk, dat beheerder is van het populairste abonnementstelevisiesysteem in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het bedrijf produceert daarnaast ook nog televisieprogramma's en beheert televisiezenders. British Sky is ontstaan uit een fusie tussen Sky Television en British Satellite Broadcasting in 1990.

TV Vlaanderen

TV VLAANDEREN is een aanbieder van digitale satelliettelevisie in België. Het is de Vlaamse tegenhanger van de Waalse aanbieder TéléSAT en de Nederlandse aanbieder CanalDigitaal. Het is via het in Luxemburg gevestigde M7 Group S.A. eigendom van het Nederlandse CDS Coöperatieve U.A. te Hilversum.

Dream Multimedia

De Dreambox is een door de Duitse firma Dream Multimedia gefabriceerde ontvanger van digitale televisie en radio. Dit kan via satellietzenders DVB-S en DVB-S2, via de kabelaansluiting DVB-C of via de lucht DVB-T en DVB-T2.