Sat-Center Rotterdam

STARLINK

OFFICIËLE STARLINK INSTALLATEUR

HOGE SNELHEID, LAGE LATENTIE INTERNET MET TOT 350/40MBPS TERWIJL OP ZEE

BETROUWBAAR INTERNET OVER DE HELE WERELD

Starlink ontketent een ware revolutie in de wereldwijde internetbetrouwbaarheid met zijn unieke satellietconstellatie. Met een ongeëvenaarde dekking garandeert het betrouwbare internettoegang, zelfs in de meest afgelegen gebieden waar traditionele infrastructuren tekortschieten. Door de afhankelijkheid van terrestrische netwerken te verminderen, minimaliseert Starlink de risico's van serviceonderbrekingen door natuurrampen of infrastructuurbeperkingen. Het resultaat? Een robuuste en betrouwbare internetverbinding die mensen wereldwijd met elkaar verbindt als nooit tevoren.

STARLINK MARITIME

Ontdek de kracht van Starlink Maritime!

Starlink Maritime biedt een toonaangevende satellietcommunicatiedienst die op maat is gemaakt voor de maritieme sector. Met onze oplossingen genieten schepen en vaartuigen op zee van hoogwaardige internetverbindingen, waardoor ze kunnen profiteren van verbeterde communicatie, naadloze navigatie en moeiteloze toegang tot een scala aan online diensten. Ontdek hoe onze wereldwijde service de maritieme industrie en zeelieden overal ter wereld verbindt en versterkt.

Wereldwijde dekking

Hoge snelheid internet

Lage latentie

Betrouwbaarheid

Schaalbaarheid

Kostenefficiënt

Starlink

Starlink navigeren door de toekomst met eersteklas breedbandconnectiviteit!”

Starlink internet op boten verbetert niet alleen de connectiviteit, maar ook de veiligheid, efficiëntie en levenskwaliteit voor zeelieden over de hele wereld.

home_roam_d

Ontdek Starlink: SpaceX's Innovatieve Satellietinternet met Lage Latentie

Starlink, ontwikkeld door SpaceX, biedt razendsnelle internetverbindingen met minimale vertraging, zelfs op de meest afgelegen locaties wereldwijd. Met Starlink kun je activiteiten uitvoeren die voorheen moeilijk waren via satellietinternet, zoals probleemloos streamen, online gamen, videochatten en nog veel meer. De Starlink Kit is ontworpen voor eenvoudige, automatische installatie en bevat alles wat je nodig hebt om binnen enkele minuten verbonden te zijn met het internet.

Snelle installatie service

SATCENTER biedt een snelle installatieservice, zodat je snel en moeiteloos verbonden bent.

Crew Wifi

Crew WiFi is een specifieke vorm van internettoegang aan boord van schepen, met name in de maritieme sector om de bemaning internetverbinding te vorzien

Onze ondersteuning

Onze support is er om jou volledig te ondersteunen, waar je ook bent. Of het nu op afstand is of op locatie, wij staan altijd paraat om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Certificeringen

Onze installateurs en supportmedewerkers zijn volledig gecertificeerd, wat garant staat voor professionele en kwalitatieve dienstverlening.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Breng de wereld binnen handbereik: satellietconnectiviteit, die u verbindt waar u ook bent!

Snelle installatieservice

Satcenter biedt wereldwijd installatie van satelliet-internet. Onze ervaren technici gebruiken geavanceerde apparatuur om zelfs de meest afgelegen locaties te bereiken.

Snelle Connectie

Snel internet op zee is cruciaal voor persoonlijk en professioneel gebruik. Starlink biedt 150Mbps, Leo biedt 50-100Mbps en Geo biedt 3-30Mbps.