Sat-Center Rotterdam

Maritieme satelliet diensten

Maritieme satelliet diensten

Satellietcommunicatie is van groot belang voor de maritieme sector. Het stelt schepen in staat om in contact te blijven met het vasteland, ongeacht waar ze zich bevinden op de oceaan. De maritieme satellietdiensten bieden betrouwbare communicatie- en internetoplossingen voor schepen, offshore-installaties en andere maritieme toepassingen.

Bij Satcenter bieden we een breed scala aan maritieme satellietdiensten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze diensten omvatten:

  • VSAT-connectiviteit: Met onze VSAT-connectiviteitsoplossingen kunnen schepen communiceren via satelliet om hun dagelijkse taken uit te voeren en in contact te blijven met het vasteland. We bieden verschillende plannen die passen bij de behoeften van onze klanten.
  • Inmarsat-connectiviteit: Satcenter is een erkende Inmarsat-partner en biedt betrouwbare Inmarsat-connectiviteit voor zowel stem- als gegevensdiensten.
  • Iridium-connectiviteit: Iridium is een satellietnetwerk dat wereldwijde dekking biedt en is ideaal voor schepen die ver van de kust varen. We bieden verschillende Iridium-oplossingen, inclusief telefoon- en datadiensten.
  • Global Maritime Distress and Safety System (GMDSS): Het GMDSS-systeem is een internationaal erkend maritiem nood- en veiligheidssysteem dat gebruikmaakt van satellietcommunicatie. Satcenter biedt verschillende GMDSS-oplossingen om te voldoen aan de vereisten van onze klanten.
  • Fleet Management: Onze maritieme satellietdiensten bieden ook oplossingen voor het beheren van schepen, waaronder vloottracking, geofencing en rapportage van operationele gegevens.

Bij Satcenter begrijpen we dat de maritieme sector een complexe en uitdagende omgeving is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elke klant om ervoor te zorgen dat ze betrouwbare en kosteneffectieve satellietdiensten hebben die aan hun specifieke behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw maritieme satellietcommunicatiebehoeften.

Satcenter Heeft ook offshore diensten

Wij bieden satelliet installaties offshore en op olieplatformen aan. Met onze gecertificeerde experts bieden wij snelle en vakkundige installaties of oplossen van een probleem van een bestaande satelliet systeem.

  • Wij zijn gecertificeerd om u offshore van dienst te kunnen zijn.
  • Gehele nieuwe satelliet schotel installaties
  • Uitrichten en oplossen van problemen
  • Aanleggen van nieuwe Coax kabels of UPT
  • Verdeel punten maken naar meerdere TV’s

 

Klik hier om ons voorraad te bekijken.

Voor meer informatie hierover kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen.

Starlink Maritime:

De Installatie Gids voor Onbeperkte Internettoegang op Zee

Cai installaties en storingen

CAI Installaties Wat is Cai ? Centrale Antenne-Inricht-

Maritieme satelliet diensten

Maritieme satelliet diensten Satellietcommunicatie is

APK voor uw satelliet TV

APK Controle voor uw satelliet tv Gaat u op

Camper en Caravans

Satelliet tv voor Camper & Caravans service en installatie

Waarom Satcenter?

Waarom Satcenter. Het bedrijf is al jaren een betrouwbare

Digitale televisie

Digitale satelliet televisie Via de satelliet heb je beschikking

Installatie en afstellen

Installatie en afstellen van u schotel op